Suomen ykkössaksofonisteihin lukeutuva Timo Lassy Turku Jazz Orchestran solistiksi

4.3.2016 Uutiset

Turku Jazz Orchestran solistiksi saapuu perjantaina 11.3. Suomen ykkössaksofonisteihin lukeutuva Timo Lassy, joka on niittänyt mainetta niin kotimaassa kuin kansainvälisestikin.

Soul & Jazz Night -klubikonsertti sisältää Timo Lassyn tuotantoa sovitettuna big bandille sekä klassikoita mm. Stanley Turrentinen ja King Curtisin ohjelmistoista. Konsertissa kuullaan myös versioita Lassyn uusimman vuonna 2015 julkaistulta Love Bullet -levyn kappaleista.

Ilta järjestetään Börs Night Clubissa perjantaina 11.3. alkaen klo 22.00. Liput ovat myynnissä ennakkoon Tiketin kautta. Tapahtuma on myös osa Turussa järjestettävien valtakunnallisia Puhallinpäivien ohjelmaa ja se toimii virallisena perjantai-illan jatkoklubina.

Timo Lassy pitää lisäksi osana Puhallinpäivien ohjelmaa workshopin perjantaina 11.3. klo 14.00- 16.00 Turun konservatoriolla.

Lisätietoja:
Taija Lähdetie
Turku Jazz Orchestra
Tuottaja
Puh. 044 588 7708
info@tjo.fi
www.tjo.fi