Vielä ehtii ilmoittautua Big Band -opiston kevätjaksolle!

16.3.2019 Uutiset

Turku Jazz Orchestran Big Band -opiston kevätjakso starttaa kuun vaihteessa! Opisto tarjoaa rytmimusiikin ja yhtyesoiton opetusta pääosin harrastajasoittajille, ja mukaan ovat tervetulleita kaikki ja kaikenikäiset yhtyesoitosta kiinnostuneet. Toiminta soveltuu myös ammattiin opiskeleville.

Opistossa toimii kaksi orkesteria, joista toinen on suunnattu aloittelijoille ja toinen edistyneemmille soittajille. Mukaan ovat tervetulleet myös laulajat, jotka pääsevät opiskelemaan jazzlaulua ammattilaisten opastuksella ja esiintymään yhdessä big bandin kanssa. Opistoon ei ole pääsykoetta.

Kevään 2019 periodilla harjoitellaan sekä sektioittain että koko big bandin voimin, sekä syvennetään alan tuntemusta huippumuusikoiden vetämissä workshopeissa. Opetusjakson päättää esiintyminen legendaarisella Harlem Jazz Clubilla. Big Band -opiston kevätperiodin opetuspäivät ovat la 30.3., su 31.3, la 13.4. ja su 14.4. Opetus tapahtuu Turun konservatoriolla aina klo 10-14. Kenraaliharjoitus on ti 23.4 klo 18-20. Loppukonsertti on torstaina 25.4. klo 20 Harlem Jazz Clubilla Hamburger Börsissä.

Tule mukaan nauttimaan jazzin ja rytmimusiikin soittamisesta ja tunnelmista ilmoittautumalla mukaan 24.3. mennessä!

Lisätietoja ja ilmoittautumisohjeet: www.tjo.fi/bb-opisto.