Ilmoittautuminen Turku Jazz Orchestran syksyn Big Band -opistoon on alkanut!

22.8.2017 Uutiset

Turku Jazz Orchestran Big Band -opisto tulee taas! Opisto tarjoaa rytmimusiikin ja yhtyesoiton opetusta pääosin harrastajasoittajille ja mukaan ovat tervetulleita kaikki ja kaikenikäiset yhtyesoitosta kiinnostuneet. Toiminta soveltuu myös ammattiin opiskeleville. Opistossa toimii kaksi orkesteria, joista toinen on suunnattu aloittelijoille ja toinen edistyneemmille soittajille. Opistoon ei ole pääsykoetta.

Kevään 2017 periodilla orkesterit harjoittelevat sekä yhdessä että eri aikoina. Harjoituspäivämäärät ovat 28.-29.10., 4.-5.11 ja 18.11. Turun konservatoriolla ja periodi päättyy esiintymiseen legendaarisella Harlem Jazz Clubilla, Hamburger Börssissä torstaina 30.11.

Tule mukaan nauttimaan jazzin ja rytmimusiikin soittamisesta ja tunnelmista ilmoittautumalla mukaan 30.9. mennessä!

Lisätietoja ja ilmoittautumisohjeet: www.tjo.fi/bb-opisto.