Sami Pitkämö, Osmo Ikonen ja Heini Ikonen tarjoilevat risteily-yleisölle Earth, Wind & Firen hittikimaran.

Muutos Turku Jazz Orchestran ohjelmistoon 27.5.2017 Viking Gracella!

21.3.2017 Uutiset

TJO:n kevään ohjelmistoon tulee muutos, kun Turku Jazz Orchestra & Johanna Försti -konsertin sijasta toukokuisella Viking Grace -risteilyllä kuullaan legendaarisen Earth, Wind & Fire -yhtyeen groovehittejä Turku Jazz Orchestran ja kotimaisen soulmusiikin tähtiartistien tulkitsemina.

Aikataulumuutoksista johtuen Turku Jazz Orchestran solistiksi Viking Gracella 27.5. ilmoitetun Johanna Förstin esiintyminen peruuntuu ja korvaaviksi solisteiksi risteilylle saapuvat soul- ja funk-musiikin huiput Osmo Ikonen, Heini Ikonen ja Sami Pitkämö.

1970-luvulla huiman suosion saavuttanut Earth, Wind and Fire -yhtye muutti aikoinaan koko mustan musiikin yhdistäen tuotannossaan R&B:n, soulin, funkin, jazzin, discon, rockin ja afrikkalaisen musiikin. 17-henkinen big band solisteineen saa taatusti Viking Gracen lauantai-illan groovaamaan esittäen EWF:n kovimmat discohitit aina Septemberistä Boogie Wonderlandiin.

Sunnuntain ohjelmistossa kuullaan big band -musiikin klassikoita mm. Frank Sinatran ja Michael Bublén tyyliin. Normaali risteilylippu oikeuttaa sisäänpääsyn kaikkiin risteilyn konsertteihin.

Johanna Försti tulee esiintymään Turku Jazz Orchestran solistina tulevaisuudessa ja asiasta tiedotetaan myöhemmin lisää.

 

Risteilyliput: Viking Line, www.vikingline.fi

Lähtö lauantaina 27.5. klo 20.55. Viking Grace, Turun Linnansatama. Paluu sunnuntaina 28.5. klo 19.50

Lisätietoja löydät tapahtumasivulta.