Sami Pitkämö, Osmo Ikonen ja Heini Ikonen tarjoilevat risteily-yleisölle Earth, Wind & Firen hittikimaran.
27.05. klo 20:5528.05. klo 19:50

Location

Viking Grace WWW →
Address Ensimmäinen linja, 20100 Turku

Liput

Big Band On Board! Turku Jazz Orchestra feat. Osmo Ikonen, Heini Ikonen ja Sami Pitkämö

Turku Jazz Orchestra hyppää Itämeren aalloille mukanaan kolme huippusolistia! Toukokuisen Viking Grace risteilyn biletunnelma on taattu kun Turku Jazz Orchestran ohjelmistossa kuullaan legendaarisen Earth, Wind & Fire -yhtyeen groovehittejä kotimaisen soulmusiikin tähtiartistien Osmo Ikosen, Heini Ikosen ja Sami Pitkämön tulkitsemina.

1970-luvulla huiman suosion saavuttanut Earth, Wind and Fire -yhtye muutti aikoinaan koko mustan musiikin yhdistäen tuotannossaan R&B:n, soulin, funkin, jazzin, discon, rockin ja afrikkalaisen musiikin. 17-henkinen big band solisteineen saa taatusti Viking Gracen lauantai-illan groovaamaan esittäen EWF:n kovimmat discohitit aina Septemberistä Boogie Wonderlandiin.

Sunnuntain paluumatkalla Turku Jazz Orchestra feat. Osmo Ikonen, Heini Ikonen ja Sami Pitkämö tarjoilee yleisölle big band -musiikin klassikoita mm. Frank Sinatran ja Michael Bublén tyyliin.

Laulaja ja multi-instrumentalisti Osmo Ikonen on tunnettu monien kotimaisten televisio-ohjelmien esiintyjänä ja hän on tehnyt musiikkia mm. Anna Abreulle, Cheekille ja Sunrise Avenuelle. Heini Ikonen on veljensä Osmon tapaan monilahjakkuus musiikin saralla ja esittänyt erityisesti soul- funk- ja R&B-musiikkia mm. rap-artisti Redraman kanssa.
Solistikolmikon konkari on Sami Pitkämö joka on ehtinyt vaikuttaa urallaan lukuisissa yhtyeissä ja orkestereissa niin muusikkona, lauluntekijänä, kapellimestarina kuin tuottajanakin. Pitkämö johtaa mm. Tanssii tähtien kanssa -ohjelman orkesterinakin toimivaa Sami Pitkämön Orkesteria ja on saanut useita tunnustuksia työstään, kuten Pori Jazzin Vuoden taiteilija -tunnustuksen vuonna 2008.

 

Lähtö lauantaina 27.5. klo 20.55. Viking Grace, Turun Linnansatama. Paluu sunnuntaina 28.5. klo 19.50.

Normaali risteilylippu oikeuttaa sisäänpääsyn kaikkiin risteilyn konsertteihin.

Liput: Viking Line, www.vikingline.fi

 

Tämä ohjelma korvaa aiemmin ilmoitetun Turku Jazz Orchestra & Johanna Försti -risteilyohjelman.