Kuva: Johanna Hjorth
04.03. klo 19:30

Location

Teatro-sali, Logomo WWW →
Address Junakatu 9, Turku

Liput

35–49 € (festivaalilippu sisältää neljä konserttia)

Turku Jazz Festival 2022: Turku Jazz Orchestra & Ville Herrala – Konsertto kontrabassolle

Ville Herrala – kontrabasso
Ville Vannemaa – kapellimestari
Turku Jazz Orchestra

”Kiinnostaisiko säveltää yhdessä konsertto kontrabassolle?” kysyi Ville toiselta Villeltä, ja näin sai alkunsa idea uudesta teoksesta big bandin vähiten käytetylle sooloinstrumentille.

Turku Jazz Orchestran tuoretta taiteellista johtajaa, Ville Vannemaata, kiehtoo tuore näkökulma big band -teokselle ja mahdollisuus säveltää musiikkia yhdessä soolobassolevyn äskettäin julkaisseen virtuoosibasistin kanssa. Turku Jazz Festivalin vuoden artistia, basisti Ville Herralaa, kiinnostaa uudenlainen tilaisuus hyödyntää solistisia valmiuksiaan tällä kertaa orkesterin päätähtenä, eikä tutussa roolissa komppaavana ankkurina.

Kahden Villen yhteistyönä on syntynyt Turku Jazz Festivalin lavalla ensi-iltansa saava konsertto kontrabassolle ja big bandille. Teoksen tyylilajia on hyödytöntä lähteä lokeroimaan, ja sen tarkempi kuvailu on turhaa. Se pitää kuulla ja kokea!

LIPUT Lippu.fi (festivaalilippu sisältää kaikki perjantain neljä konserttia)
Peruslippu 49 €
S-etulippu 46,5 €
Eläkeläiset 45 €
Opiskelijat (ja alaikäiset huoltajan seurassa) 35 €

Hinnat sisältävät palvelumaksun.

Lipunmyynti myös konserttipäivänä Teatron baaritiskillä klo 17 alkaen, mikäli festivaali ei ole ennakkoon loppuunmyyty. Suosithan lähimaksua kortilla.

Tapahtumassa noudatetaan pandemian aikaisia viranomaisrajoituksia ja terveysturvallisuusvaatimuksia. Ajankohtaisista erikoisjärjestelyistä tiedotetaan lähempänä konsertin ajankohtaa Turku Jazz Festivalin verkkosivuilla, sosiaalisen median kanavissa ja sähköpostiuutiskirjeessä.