Kuva: Tero Ahonen
22.04. klo 19:00

Location

Sigyn-sali, Turun konservatorio WWW →
Address Linnankatu 60, Turku

Liput

15–30 €

Turku Jazz Orchestra & Timo Kämäräinen: Bright Size Life

Turku Jazz Orchestra
Timo Kämäräinen – kitara
Ville Vannemaa – kapellimestari, sovitukset

Huhtikuu tuo helpotuksen niin upeiden melodioiden, taitavien harmonioiden, vaikuttavien sävellysten kuin sankarikitaroinninkin ystäville, sillä Turku Jazz Orchestran ”Bright Size Life” tuo vihdoin Pat Methenyn musiikin myös big bandin ulottuville. Konsertti sisältää uusia sovituksia niin Methenyn soolotuotannon materiaalista kuin Pat Metheny Groupin ohjelmistosta. Kirsikkana kakun päällä illan solistina soittaa maamme ehdottomiin kitarahuippuihin kuuluva, huikean virtuoosinen ja valovoimainen Timo Kämäräinen. “Tästä konsertista lähdet takuuvarmasti hymyssä suin ja mieli kirkkaana!” lupaa Turku Jazz Orchestran taiteellinen johtaja ja illan kapellimestari Ville Vannemaa.

“Siten illan tajunnanräjäyttäjä oli yksiselitteisesti kitaristi Timo Kämäräinen. Olen yrittänyt vähentää riippuvuutta eli kyllästyä hänen soittoonsa käymällä kaikilla eteen sattuvilla keikoilla, mutta tehtävä on toivoton. Joka kerta joutuu poistumaan yhtä pöllämystyneenä, ihan kuin olisi jäänyt jonkun vastustamattoman luonnonvoiman uhriksi.” – Keskisuomalainen, Pentti Ronkanen

LIPUT Tiketti
Peruslippu 30 €
Eläkeläiset 25 €
Opiskelijat ja lapset (7-17 v.) 15 €

Hinnat sisältävät palvelumaksun.

Lipunmyynti myös konserttipäivänä Sigyn-salin ovella klo 18 alkaen, mikäli konsertti ei ole ennakkoon loppuunmyyty. Suosithan lähimaksua kortilla.

Konsertissa on väliaika. Konsertin kokonaiskesto on n. 1,5 tuntia.

Konsertissa kuultavat kappaleet:

Bright Size Life
A Story Within the Story
Unity Village
Have You Heard

väliaika

San Lorenzo
Roots of Coincidence
Always and Forever
Last Train Home