Kuva: Miikka Pirinen
16.12. klo 19:0021:30

Location

Logomo, Logi 3 WWW →
Address Köydenpunojankatu 14, 20100 Turku

Liput

32,5 € / 30 € / S-Etu 29 €

Classics Meet Modern – Turku Jazz Orchestra & Teppo Mäkynen: Tribute to Mel Lewis + Aki Rissanen Trio

Flame Jazzin ja Turku Jazz Orchestran syyskauden huipennus kumartaa musiikin historialle sekä modernille ajalle. Illan aloittaa vahvasti vuodessa 2016 elävä kansainvälisesti kiitelty Aki Rissanen Trio. Konsertin ja koko ensimmäisen Jazz City Turku -vuoden päättää Turku Jazz Orchestra ja Teppo Mäkynen tulkitsemalla mestarirumpali Mel Lewisin big band -klassikoita.

Turku Jazz Orchestra & Teppo Mäkynen: Tribute To Mel Lewis

Vellu Halkosalmi – kapellimestari
Teppo Mäkynen – rummut

Mel Lewis on kiistatta yksi suurimmista big band -rumpaleista kautta aikojen ja myös vuoden 2016 Flame Jazz -artistin, Suomen jazzrumpaleiden aateliin lukeutuvan Teppo Mäkysen suuri innoittaja. Turku Jazz Orchestran kauden päätöskonsertti tarjoaa Mäkysen johdolla hienon kokonaisuuden hänen esikuvansa musiikkia, jota Lewis soitti eri big bandien kanssa ja muovasi vahvasti omalla soitollaan.

Aki Rissanen Trio

Aki Rissanen – piano
Antti Lötjönen – basso
Teppo Mäkynen – rummut

Aki Rissanen on murtautunut vahvasti keskeisten eurooppalaisten jazzpianistien joukkoon. Tuore brittiläiselle Edition Recordsille julkaistu albumi Amorandom nosti Rissasen kansainvälisten kriitikoiden suosioon. Myös kotimainen media arvioi levyn ennakoivan pianistin kansainvälistä läpimurtoa. Antti Lötjösen ja Teppo Mäkysen täydentämä on kiehtova yhdistelmä klassista lyyristä ilmaisua ja energistä svengiä. Virtuositeetti on näille muusikoille mitä luonnollisinta, ja trion saumaton yhteissoitto vangitsee kuulijan yhteiselle musiikilliselle matkalle.

S-Etukortti TOK WEBLiput: 32,5 € / opiskelijat ja eläkeläiset 30 € / S-Etu 29 € (max 2 etua kortti, ei bonusta)

Ennakkoliput: Lippupiste (+ palvelumaksu)

Istuva konsertti, ei numeroituja paikkoja. Illan kesto noin noin 2 h 30 min, väliaika. Alaikäiset aikuisen seurassa.