Turku Jazz Orchestran tuotantovastuu siirtyy Salla Karvoselta Jusu Heinoselle. Kuva: Sanna Vartiainen

Turku Jazz Orchestran tuottajaksi Jusu Heinonen

15.3.2019 Uutiset

Turku Jazz Orchestra kiittää kulttuurituottaja Salla Karvosta runsaan kahden vuoden työpanoksesta orkesterin tuottajana ja toivottaa menestystä uusiin haasteisiin! Karvonen jatkaa työskentelyä Turun kulttuurikentällä mm. ILMIÖ-festivaalin tuottajana.

Orkesterin hallituksen päätöksestä puheenjohtaja Jusu Heinonen jatkaa tuottajan tehtävissä vuoden 2019 loppuun. Heinonen on Turku Jazz Orchestran perustajajäsen ja ammattimuusikko sekä työskentelee pedagogina Turun konservatoriolla.

Turku Jazz Orchestra tiivistää myös yhteistyötään muiden Jazz City Turku -toimijoiden kanssa markkinoinnin ja viestinnän osalta. Orkesterin tiedottajana toimii jatkossa Flame Jazzin ja Turku Jazz Festivalin tuottaja-tiedottaja Sanna Vartiainen. Samalla otetaan käyttöön uudet sähköpostiosoitteet, jotka ovat mallia etunimi(at)jazzcityturku.fi.

 

Turku Jazz Orchestra
Tuottaja Jusu Heinonen
jusu@jazzcityturku.fi, 040 562 1956