Mikael Konttinen. Kuva: Lauri Laukkanen

Turku Jazz Orchestran kevätkauden päättää vauhdikas risteily Mikael Konttisen kanssa

21.5.2018 Uutiset

Turku Jazz Orchestra suuntaa taas kevätkauden päätteeksi Itämeren laineille mukanaan karismaattinen laulusolisti Mikael Konttinen. Viking Gracen toukokuun viimeinen viikonloppuristeily tarjoaa taatusti vauhdikkaan kesän aloituksen Las Vegasin tyyliin!

26.-27. toukokuuta järjestettävällä Big Band On Board -risteilyllä 17-henkinen Turku Jazz Orchestra laulusolisteineen viihdyttää yleisöä kahden konsertin verran Las Vegas -tunnelmissa, tarjoillen parhaita hittejä mm. Tina TurneriltaFrank Sinatralta ja Elvikseltä. Mukana on suuria rakkauslauluja kuten Frank ja Nancy Sinatran tunnetuksi tekemä Something Stupid sekä taattuja bilehittejä kuten Robbie Williamsin Let me entertain you.

Hurmaavana tulkitsijana tunnettu Mikael Konttinen on mitä parhain valinta svengaavan konsertin tähdeksi. Suuren yleisön tietoisuuteen Konttinen nousi esiintyessään Linnan Juhlissa vuonna 2008, ja sittemmin hän on esiintynyt useissa tv-ohjelmissa (mm. Mikaelin Naiset, Tartu Mikkiin, Obladii), musikaaleissa sekä lukuisten orkestereiden solistina. Mikaelin lisäksi risteilykonserttien  laulusolisteina kuullaan kaksi upeaäänistä naista, Jutta Annala ja Manna Borg.

Viking Gracen konsertti on Turku Jazz Orchestran ja Mikael Konttisen ensimmäinen yhteisesiintyminen ja luvassa on taattua revittelyä – tämä konsertti saa risteilykansan lahkeet vipattamaan ja sydämet pamppailemaan!

 

Big Band On Board: Turku Jazz Orchestra & Mikael Konttinen
Viking Grace

Turku Jazz Orchestra
Mikael Konttinen – laulu
Manna Borg – laulu
Jutta Annala – laulu

LÄHTÖ la 26.5. klo 20.55
PALUU su 27.5. klo 19.50

KONSERTIT
La 26.5 klo 23:00
Su 27.5. klo 18:30

LIPUT Viking Line, www.vikingline.fi
Normaali risteilylippu oikeuttaa sisäänpääsyn kaikkiin risteilyn konsertteihin.