Huipputrumpetisti Verneri Pohjolan Workshop lauantaina 10.3. Turun konservatoriolla

9.3.2018 Uutiset

Turku Jazz Orchestra ja Turun konservatorio tarjoavat turkulaisille muusikoille, opiskelijoille ja alan harrastajille ainutlaatuisen tilaisuuden päästä kansainvälistä menestystäkin niittäneen huipputrumpetisti Verneri Pohjolan oppiin! Kaikille avoin workshop järjestetään Turun konservatorion Sigyn-salissa lauantaina 10.3. klo 12-14.

Säveltäjä-trumpetisti Verneri Pohjola tunnetaan yhtenä Suomen menestyksekkäimpänä jazzmuusikkona maailmalla. Pohjola on saanut työstään useita tunnustuksia, kuten Pori Jazzin Vuoden nuori muusikko -palkinnon (2004), Emma-palkinnon levyllään Aurora (2009) sekä Jazzliiton Yrjö-palkinnon (2017). Viimeistään vuonna 2012 ilmestyneellä albumillaan Ancient History, Pohjola lunasti paikkansa yhtenä Euroopan arvostetuimmista jazzmuusikoista.

Pohjola tunnetaan improvisaation taiturina ja workshop keskittyykin improvisointiin ja sen käyttämiseen eri musiikkityyleissä ja musiikin tekemisessä.

Verneri Pohjola esiintyy myöhemmin lauantaina Turku Jazz Festivaalilla Verneri Pohjola Group -yhtyeensä kanssa esittäen teoksen Pekka, joka sisältää uusia tulkintoja Vernerin isän, sähköbassolegendan Pekka Pohjolan musiikista.

 

Verneri Pohjolan Workshop: Improvisaation taito
10.3. klo 12-14 (saavu paikalle klo 11.30!)
Turun konservatorion Sigyn-sali, Linnankatu 60
Osallistumismaksu: 15€, maksutapana käy käteinen ja kortti.

Workshoppiin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen.
Osallistumismaksuja ajatellen pyydämme osallistujia saapumaan paikalle n. 30 min ennen aloitusajankohtaa.

Turun Konservatorion opiskelijoille workshop on ilmainen!