Sami Pitkämö, Osmo Ikonen ja Heini Ikonen tarjoilevat risteily-yleisölle Earth, Wind & Firen hittikimaran.

TJO ja tähtisolistit tuovat soulsävyt ja grooven Viking Gracelle

18.5.2017 Uutiset

Turku Jazz Orchestra nousee laivaan ja tarjoaa tähtisolistien Osmo ja Heini Ikosen sekä Sami Pitkämön kanssa kevään tyylikkäimmän risteilykokemuksen soulin ja big band -musiikin ystäville.

Suuren suosion saavuttanut Big Band on Board -konsepti saapuu jälleen entistä komeampana! Kesäisenä lauantaina 27. toukokuuta Turku Jazz Orchestra ja Viking Grace tarjoavat groovaavan kokonaisuuden suomalaisen soulin huipulta peräti kolmen vierailevan solistin voimin.

Risteilyn lauantai-ilta on omistettu legendaarisen Earth, Wind & Firen musiikille. Souliin, funkiin ja discoon pysyvän vaikutuksen tehneen yhtyeen hittejä tulkitsevat kotimaiset tähtiartistit Osmo Ikonen, Heini Ikonen ja Sami Pitkämö.

17-henkinen Turku Jazz Orchestra tuo Viking Gracen iltaan chicagolaiskokoonpanon tunnetuimmat discohitit Septemberistä Boogie Wonderlandiin.

Sunnuntain paluumatkalla Turku Jazz Orchestra tarjoilee yhdessä tähtisolistien kanssa big band -musiikin klassikoita muun muassa Frank Sinatran ja Michael Bublén tyyliin.

Laulaja ja multi-instrumentalisti Osmo Ikonen tunnetaan television musiikkiohjelmista. Hän on tehnyt musiikkia muun muassa Anna Abreulle, Cheekille ja Sunrise Avenuelle. Heini Ikonen on musiikin monilahjakkuus, joka loistaa erityisesti soul- funk- ja R&B-musiikin tulkitsijana.

Solistikolmikon konkari on Sami Pitkämö, jonka osaaminen näkyy muusikkona, lauluntekijänä, kapellimestarina ja tuottajana. Hän johtaa omaa nimeään kantavaa Tanssii tähtien kanssa -ohjelman orkesteria. Pitkämö on palkittu muun muassa Pori Jazzin Vuoden taiteilijana vuonna 2008.

Big Band on Board -risteilyn lähtö lauantaina 27.5. kello 20.55. Viking Grace, Turun Linnansatama. Paluu sunnuntaina 28. toukokuuta kello 19.50.

Normaali risteilylippu oikeuttaa sisäänpääsyn kaikkiin risteilyn konsertteihin.

Liput: Viking Line