Kuva: Olli Sulin

Big Band -opiston kevään ilmoittautuminen käynnissä

12.12.2016 Uutiset

Turku Jazz Orchestran Big Band -opisto tulee taas! Opisto tarjoaa rytmimusiikin ja yhtyesoiton opetusta pääosin harrastajasoittajille ja mukaan ovat tervetulleita kaikki ja kaikenikäiset yhtyesoitosta kiinnostuneet. Toiminta soveltuu myös ammattiin opiskeleville. Opistossa toimii kaksi orkesteria, joista toinen on suunnattu aloittelijoille ja toinen edistyneemmille soittajille. Opistoon ei ole pääsykoetta.

Kevään 2017 periodilla orkesterit harjoittelevat sekä yhdessä että eri aikoina. Harjoituspäivämäärät ovat 14.-15.1., 21.-22.1. ja 4.2. Turun konservatoriolla ja periodi päättyy esiintymiseen Kauppakeskus Myllyssä sunnuntaina 5.2.

Ilmoittaudu mukaan 12.1. mennessä.
Lisätietoja ja ilmoittautumisohjeet: www.tjo.fi/bb-opisto.