Juki Välipakka, kuva Olli Sulin

Seuraa kenraaliharjoituksia suorana lähetyksenä Aamusetin sivuilta

11.12.2015 Uutiset

Turku Jazz Orchestra, WebAitio ja Aamuset toteuttavat yhteistyössä kokeilun big band –
musiikin liveseurannasta netin välityksellä tiistaina 15.12.

Verkkolähetyksiin erikoistunut WebAitio vierailee Turku Jazz Orchestran Ellingtonin suomeksi -konsertin kenraaliharjoituksissa Turun konservatoriolla tiistaina 15.12. Harjoituksista välitetään noin 15-20 minuutin mittainen suora lähetys Aamusetin sivuille alkaen klo 20.00.

Lähetyksen aikana yleisö voi seurata suoraan, miten big band työstää tulevaa konserttikokonaisuutta kapellimestari Vellu Halkosalmen kanssa. Samalla yleisöllä on mahdollisuus kuulla maistiaisia konsertin sisällöstä.

Flame Jazz sekä Turku Jazz Orchestra toteuttavat Ellingtonin ja Kärjen sävelin -konsertin Logomossa perjantaina 18.12. Konsertissa Turku Jazz Orchestra ja jazzlaulaja Juki Välipakka tuovat kapellimestari Vellu Halkosalmen johdolla estraadille Duke Ellingtonin 1930-40-luvun musiikkia suomeksi käännettyinä.

Ellingtonin kappaleita ei ole kuultu Suomessa aiemmin suomeksi laulettuina tässä mittakaavassa. Käännöksistä vastaa sanoittaja ja säveltäjä Mikko Koivusalo. Lisäksi illan ensimmäisellä puoliajalla kuullaan vibrafonisti Panu Savolaisen Toivo-yhtyeen ja
laulaja Yonan tulkintoja Toivo Kärjen musiikista. Sovituksista vastaa Panu Savolainen.

Seuraa lähetystä
Tiistai 15.12. alkaen klo 20.00
Livelähetys on katsottavissa Aamusetin sivuilta: www.aamuset.fi
Lähetys kestää noin 15-20 minuuttia

Flame Jazz: Ellingtonin ja Kärjen sävelin
Perjantai 18.12. klo 19.00
Logomo, Logi 3 -sali (Köydenpunojankatu 14, Turku)
Panu Savolainen Toivo & Yona
Turku Jazz Orchestra & Juki Välipakka: Ellingtonia suomeksi!
Ennakkoliput: Lippupiste

Lisätietoja:
www.tjo.fi
www.flamejazz.com