Turku Jazz Orchestran big band -sävellyskilpailun teosten palautusaikaa jatkettu marraskuuhun

18.9.2015 Uutiset

Turku Jazz Orchestra jatkaa big band -sävellyskilpailun teosten palautusaikaa torstaihin 26.11.2015 saakka, sillä kilpailuun toivotaan vielä lisää sävellyksiä.

Turku Jazz Orchestra järjestää varsinaissuomalaisille ja seudulla vaikuttaville säveltäjille big band -sävellyskilpailun ensimmäistä kertaa. Kilpailijan ei tarvitse välttämättä asua seudulla, vaan muunlaisetkin kytkökset alueeseen ovat mahdollisia. Kilpailun myötä varsinaissuomalaisten musiikin ammattilaisten on mahdollista saada monipuolista osaamistaan esiin ja yleisön kuultavaksi.

Kilpailutyöt tulee palauttaa 26.11.2015 mennessä, ja kilpailun esikarsintaan osallistutaan anonyymina. Finalisteista päättää Turku Jazz Orchestran asettama esiraati, johon kuuluvat orkesterin taiteellinen johtaja ja kapellimestari Vellu Halkosalmi sekä vibrafonisti Severi Pyysalo.

Kilpailun finaalikonsertti on keskiviikkona 3.2.2016 klo 19.00 Logomon Logi 3 -salissa (Köydenpunojankatu 14, Turku). Voittajista päättää illan aikana kolmihenkinen raati. Tuomariston puheenjohtana toimii jazzmuusikko ja vuonna 2015 Teosto-palkittu Mikko Hassinen sekä jäseninä Flame Jazz ry:n puheenjohtaja, muusikko Jussi Fredriksson ja Severi Pyysalo. Illan aikana myös yleisöllä on mahdollisuus äänestää suosikkiaan.

Kilpailun säännöt löytyvät osoitteesta www.tjo.fi/tapahtuma/savellyskilpailu.

Suomen Kulttuurirahaston Varsinais-Suomen rahasto tukee kilpailua.

Lisätietoja:
Turku Jazz Orchestra
Jusu Heinonen, puheenjohtaja, puh. 040 562 1956
Taija Lähdetie, tuottaja, puh. 044 588 7708
info@tjo.fi
www.tjo.fi