Kuva: Ville Malja
31.07. klo 19:30

Location

Ruissalon Telakka WWW →
Address Hevoskarintie 23, Turku

Liput

Päivälippu 37–47 €

UUSI KONSERTTIPÄIVÄ! Turku Jazz Orchestra X Tuomo

Turku Jazz Orchestra X Tuomo -konsertti siirtyy kesän Turku Sea Jazz -tapahtuman ohjelmistoon!

Lounais-Suomen aluehallintovirasto jatkaa 10 hlön kokoontumisrajoituksia Varsinais-Suomen alueella 10.3.2021 asti. Näin ollen maaliskuun Turku Jazz Festival 2021 siirtyy verkkoon ja festivaalin ohjelmasta peruuntuvat big band -konsertit. Logomoon ostetut liput voi palauttaa 15.3.2021 mennessä osoitteessa web.lippu.fi/palautus.

 

Turku Jazz Orchestra
Tuomo – piano, laulu

Heinäkuisen Turku Sea Jazzin lauantai-iltaa juhlitaan Turku Jazz Orchestran ja Tuomon yhteiskonsertilla Ruissalon Telakan historiallisessa miljöössä! Pianistina ja laulajana tunnettu Tuomo Prättälä liikkuu vaivattomasti tyylilajien välillä. Sooloartistina pelkällä etunimellään esiintyessään hän keskittyy tunteikkaiseen tarinankerrontaan herkkien lyriikoiden ja sielukkaan laulun avulla. Viime aikoina elektroniseen tuotantoon suuntautunut artisti esittelee Turku Sea Jazzin konsertissa erilaisen puolen itsestään. Tuomon kappaleista kuullaan Mikko Hassisen, Erno Tiittasen ja Tuomon itsensä kirjoittamia big band-sovituksia, jotka seikkailevat modernin ja perinteisemmän jazzin, soulin ja sähköisen grooven rajamailla. Monet konsertin kappaleista on erityisesti big band-kontekstia ajatellen sävelletty, eikä niitä ole ainakaan toistaiseksi kuultavana levyiltä.

 

LIPUT Tiketti (Samalla lipulla kaikki päivän esiintyjät klo 18-23)
Peruslippu 47 € / peruslippu + bussikuljetus edestakaisin Turun keskustasta 57 €
Opiskelijalippu 37 € / opiskelijalippu + bussikuljetus edestakaisin Turun keskustasta 47 €

Kahden päivän liput 64–98 €, katso ohjelma osoitteesta www.turkuseajazz.fi.

Hinnat sisältävät palvelumaksun.

Turku Sea Jazz -tapahtumaan on toistaiseksi myynnissä normaalia pienempi määrä lippuja, jotta tilassa säilyvät riittävät turvavälit. Terveysturvallisuusohjeista tiedotetaan tarkemmin lähempänä tapahtumaa.