Kuva: Olli Sulin

Turku Jazz Orchestra & Kimmo Gröhn 60 – Old, new, borrowed and blue

16.10. klo 19:00

Location

Sigyn-sali, Turun konservatorio ja musiikkiopisto WWW →
Address Linnankatu 60, Turku
Liput: 10–25 €, Tiketti
Jaa →

Turku Jazz Orchestra
Kimmo Gröhn – sävellykset, saksofoni, kitara, laulu

Lokakuussa Turku Jazz Orchestra juhlii näyttävästi saksofonisti Kimmo Gröhnin 60-vuotissyntymäpäiviä Sigyn-salissa! Kimmo Gröhn tunnetaan jazzin lisäksi myös monien teatteriorkesterien sekä iskelmäartistien luottomuusikkona. Hän on työskennellyt mm. Arja Korisevan ja Kirkan yhtyeissä sekä säveltänyt ja sovittanut musiikkia useisiin tv- ja radio-ohjelmiin. Monipuolinen säveltäjä ja multi-instrumentalisti esittelee juhlakonsertissa uutta ja vanhaa tuotantoaan, ja konserttilavalla nähdäänkin TJO:n omien solistien lisäksi myös vieraita Gröhnin mittavan uran varrelta, kuten Ami Aspelund sekä Pauliina Saarinen & Mikael ”Fagu” Haavisto.

“Big bandit ovat olleet tärkeä osa elämääni jo nuorena. Olen ylpeä siitä, että olen saanut soittaa Turku Jazz Orchestrassa sen alusta lähtien. Erityisen kiitollinen olen mahdollisuudesta tehdä kokonainen konsertti kirjoittamaani materiaalia, kun vielä tietää, että bändi on erinomainen – maan parhaita.” – Kimmo Gröhn

Konsertin kokonaiskesto on n. 2 h sisältäen väliajan.

 

LIPUT Tiketti
Normaali 25 €
S-etu 22,5 € (max 2 etua / asiakas, ei bonusta)
Eläkeläiset 20 €
Opiskelijat ja lapset (7-17 v.) 10 €

 

 

Hinnat sisältävät palvelumaksun.

Jotta voimme varmistaa konserttipaikoilla riittävät turvavälit, on lippuja toistaiseksi myynnissä syksyn keikoille tavallista pienempi määrä. Muista siis hankkia lippusi ajoissa, ettet jää ilman!

Seuraamme aktiivisesti viranomaisten ohjeistuksia koronapandemian aikaisiin rajoituksiin liittyen. Tiedotamme konserttien mahdollisista erikoisjärjestelyistä Jazz City Turun verkkosivuilla ja somekanavissa. Ethän osallistu tapahtumaan, mikäli sinulla on flunssan oireita!