Sami Pitkämö, Osmo Ikonen ja Heini Ikonen tarjoilevat risteily-yleisölle Earth, Wind & Firen hittikimaran.
Sami Pitkämö, Osmo Ikonen ja Heini Ikonen tarjoilevat risteily-yleisölle Earth, Wind & Firen hittikimaran.

Big Band On Board! Turku Jazz Orchestra feat. Osmo Ikonen, Heini Ikonen ja Sami Pitkämö

27.05. klo 20:5528.05. klo 19:50

Location

Viking Grace WWW →
Address Ensimmäinen linja, 20100 Turku
Liput: Viking Line
Jaa →

Turku Jazz Orchestra hyppää Itämeren aalloille mukanaan kolme huippusolistia! Toukokuisen Viking Grace risteilyn biletunnelma on taattu kun Turku Jazz Orchestran ohjelmistossa kuullaan legendaarisen Earth, Wind & Fire -yhtyeen groovehittejä kotimaisen soulmusiikin tähtiartistien Osmo Ikosen, Heini Ikosen ja Sami Pitkämön tulkitsemina.

1970-luvulla huiman suosion saavuttanut Earth, Wind and Fire -yhtye muutti aikoinaan koko mustan musiikin yhdistäen tuotannossaan R&B:n, soulin, funkin, jazzin, discon, rockin ja afrikkalaisen musiikin. 17-henkinen big band solisteineen saa taatusti Viking Gracen lauantai-illan groovaamaan esittäen EWF:n kovimmat discohitit aina Septemberistä Boogie Wonderlandiin.

Sunnuntain paluumatkalla Turku Jazz Orchestra feat. Osmo Ikonen, Heini Ikonen ja Sami Pitkämö tarjoilee yleisölle big band -musiikin klassikoita mm. Frank Sinatran ja Michael Bublén tyyliin.

Laulaja ja multi-instrumentalisti Osmo Ikonen on tunnettu monien kotimaisten televisio-ohjelmien esiintyjänä ja hän on tehnyt musiikkia mm. Anna Abreulle, Cheekille ja Sunrise Avenuelle. Heini Ikonen on veljensä Osmon tapaan monilahjakkuus musiikin saralla ja esittänyt erityisesti soul- funk- ja R&B-musiikkia mm. rap-artisti Redraman kanssa.
Solistikolmikon konkari on Sami Pitkämö joka on ehtinyt vaikuttaa urallaan lukuisissa yhtyeissä ja orkestereissa niin muusikkona, lauluntekijänä, kapellimestarina kuin tuottajanakin. Pitkämö johtaa mm. Tanssii tähtien kanssa -ohjelman orkesterinakin toimivaa Sami Pitkämön Orkesteria ja on saanut useita tunnustuksia työstään, kuten Pori Jazzin Vuoden taiteilija -tunnustuksen vuonna 2008.

 

Lähtö lauantaina 27.5. klo 20.55. Viking Grace, Turun Linnansatama. Paluu sunnuntaina 28.5. klo 19.50.

Normaali risteilylippu oikeuttaa sisäänpääsyn kaikkiin risteilyn konsertteihin.

Liput: Viking Line, www.vikingline.fi

 

Tämä ohjelma korvaa aiemmin ilmoitetun Turku Jazz Orchestra & Johanna Försti -risteilyohjelman.